Treneri

Damir Pekas

Profesor tjelesne i zdravstvene kulture. Diplomirao sam 2003. Na usmjerenju kondicijske pripreme sportaša.Trenutno sam student poslijediplomskog doktorskog studija modul vrhunski sport.

Cijeli život sam se bavio borilačkim sportovima, od toga najduže hrvanjem. Trenerskim poslom se bavim od 1999.

U želji da vježbačima približim napore koje hrvanje nosi sa sobom, a da izbjegne sve opasnosti od ozljeda koje natjecateljski sport ima, osmislio sam trening sistem Military drill.

Ivan Zubić

Sportom se bavim od malih nogu, točnije nogometom, skijanjem i fitnessom.

Završio sam višu trenersku  na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, smjer sportska rekreacija.

U Anatomskoj Centrali obavljam funkciju voditelja fitness centra te radim individualno sa sportašima i rekreativcima.

Kako mi je nogomet najveća strast, radim kao trener u NK Kustošiji.

Nastavljam se obrazovati u tom smjeru, te pohađam Nogometnu akademiju HNS-a i specijalistički studij nogometa na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Štefan Blažević

Štefan je instruktor fitnessa. Prošao je treninge boksa, aikida i krav mage. Uz borilačke sportove i vještine, trenirao je i crossfit. Ipak, uvijek se vraćao boksu. Tamo je naučio kako podići radnu temperaturu, pa će vas nerijetko iznenaditi raznim vrstama treninga (Iako će vam se činiti da ga mrzite, zapravo ćete ga voljeti.) Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18h  družite se s njim na Military Drill-u.

Petra, Valentina, Nikolina, Sabina i Ines

Dugogodišnjim treniranjem u Plesnim punktovima Zagreb skupile smo pojedinačno preko 10 godina iskustva u rekreativnom treniranju jazz dance-a. Tijekom plesnih dana sudjelovale smo na plesnim natjecanjima TREPS i DanceStar.

Ljubav prema plesu i vježbanju odlučile smo zajedničkim snagama usmjeriti i podijeliti na grupnim treninzima pa smo oformile grupu Dancefit5.

Kao tim se odlično nadopunjujemo i slažemo a vedar timski duh dugujemo plesu i glazbi koji nas inspiriraju u daljnjim koracima .
Naš prvi zajednički plesni projekt realiziran je nastupom na Student Cuts-u te gostovanjem na produkciji Plesnog studia Bailando.

Nadamo se da će projekata biti još a naše polaznice da ćemo potaknuti na više plesanja i izvan dvorane.

Jelena

Jelena Kastaneti trenerica je dva programa u AC-u. Ponedjeljom, srijedom i petkom vodi Body Toning, a utorkom i četvrtkom s njom možete odraditi Pro Ski Up trening. Sportom se bavi od 5. godine. Aktivno je trenirala i natjecala se u hrvanju, a uz hrvanje je trenirala i ples te powerlifting. Nakon mnogih hrvačkih borbi, ovdje je da se s vama, rame uz rame, bori protiv viška kilograma, masnih naslaga i sličnog. Nasmijana i energična Jelena sigurno može podići i vašu volju za treningom. Vidimo se!

Vasily Kljusa

Vasyl je magistar ekonomije i kineziologije koji je doselio u Hrvatsku prije desetak godina iz Ukrajine, u kojoj je boks itekako popularan. Ukrajinska škola boksa izuzetno je cijenjena u zemljama poput naše gdje boks nije toliko razvijen. Vasyleva uloga je izuzetno važna. On je odgovoran za Vaše zdravlje, eventualne ozljede zadobivene nepravilnim vježbanjem ili nedovoljnim zagrijavanjem. Odgovoran je za Vaše rapoloženje i za Vaše rezultate. Osim stručnosti, Vasyl je i dobar psiholog koji će naći način da Vas motivira. Obratite se s povjerenjem stručnom treneru Vasylu u Anatomskoj centrali i dogovorite svoj prvi besplatni sat treninga. Sretno!

Karmen

Karmen Gazdek je od svoje 6. godine u sportu kroz 10 godina treniranja tenisa, odbojke i ritmike. Naknadno se počela baviti fitnesom i stekla iskustvo u raznim fitness te aerobic centrima.

2014. postaje certificirani fitness trener licenciran od MZOS (Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH) te vodeće fitness europske organizacije EHFA (European Health & Fitness Association) iz Belgije. Redovito ulaže te nadopunjuje svoje znanje i vještine na raznim seminarima iz fitnessa.

Trenira atletiku u HAAK Mladost te sudjeluje na raznim cestovnim te kros i trak utrkama.

Ljubitelj je treninga snage, izdržljivosti i eksplozivnosti.

 

Đeni

Nakon aktivnog treniranja ritmičko sportske gimnastike završava Kineziloški fakultet s usmjerenjem kineziterapije. Dugo radi kao trenerica iste i kao profesor tjelesne i zdravstvene kulture u osnovnoj školi.

Po završetku rada kao trenerica ritmičko sportske gimnastike educira se za pilates Body instruktoricu. Istovremeno radi kao trenerica fitness pilatesa i rehabilitacijskog pilatesa, dugi niz godina uz kontinuirano usavršavanje u stuci.

Ivan Matić

Apsolvent sam na specijalističkom studiju Kineziološkog fakulteta, usmjerenja kondicijska priprema sportaša.

Čitav život se bavim sportom. Od malena sam se bavio nogometom, kasnije fitnessom gdje sam s godinama isprobao i usavršio razne oblike i vrste treninga uz kontinuirano usavršavanje u struci i praćenje trendova.

Tijekom dosadašnjeg rada sa rekreativcima i sportašima postizali smo odlične rezultate, te sam dobio pozitivne povratne informacije.

Veliki interes pokazujem za znanstveni aspekt kineziologije i nutricionizam s kojima sam i ujedno vrlo dobro upoznat.

Riješite se stresa poslije posla i prevenirajte ozljede te dođite u stručne ruke da vas dovedemo do vašeg željenog cilja i forme.

DanceFit5

link

Military Drill

link

Body Toning

link

Cardio Pilates

link

Total body workout

link

Pro Ski Up

link

Boks

link

Military Drill za početnike

link