Programi

Military Drill za početnike

PON, SRI, PET
16:45h
250kn

Izbaci stres odmah nakon posla.

DanceFit5

UTO, ČET
21h
200kn

Plesni trening pod vodstvom 5 trenerica koje se svaki tjedan rotiraju. Prednost rotacijskih treninga leži u dinamici samih treninga koji ne navikavaju tijelo na iste vježbe.

MILITARY DRILL

PON, SRI, PET
18h
250kn

Ako zaista zelite izgledati dobro, a da pri tome vasi misici imaju funkcionalnost, izdrzljivost, fleksibilnost onda je MILITARY DRILL program za vas. Trening izrazito visokog intenziteta.

BODY TONING

PON, SRI, PET
19h, 20h, 21h
250kn

Ako želite program kojim ćete se dobro preznojiti, vidno učvrstiti svoje tijelo, povećati izdržljivost i snagu cijelog tijela, onda je Body Toning ono što Vam treba!

CARDIO PILATES

UTO, ČET
20h
300kn

Pilates metoda vježbanja namijenjena povezivanju uma i tijela, ispravljanju neuravnoteženosti mišića, poboljšanju držanju i toniziranju tijela, usklađujući vježbe s disanjem. Kretnje se izvode fluidno, uz nadzor i preciznost

Total Body Workout

UTO, ČET
20h
250kn

Kompletni trening visokog intenziteta koji tretira sve motoričke sposobnosti:
snagu, koordinaciju, eksplozivnost, brzinu i izdržljivost.

Kombinacijom kardio treninga, vježba sa vlastitom težinom te sa opterećenjem, elementima gimnastike i atletike kroz funkcionalne treninge prepuštamo se izazovu da pomičemo granice iz dana u dan.

PRO SKI UP

UTO, ČET
19h i 20h
350kn

Ovaj fantastičan i zanimljiv sistem treninga jedinstven je u svijetu! Kreiran je upravo u našoj radionici. Ovdje, u Anatomskoj centrali!

Uz veliku potrošnju energije, u vrlo kratko vrijeme ovim ćete programom učvrstiti stražnjicu, noge, trup, ruke, prsa i rameni pojas te utjecati na smanjenje potkožnog masnog tkiva!!! Vježbati mogu doslovno svi. Djeca, mlađa, srednja i starija dob!

Boks

PON, SRI, PET
20:30h
300kn

Odlična kombinacija učenja tehnika boksa i ostalih borilačkih vještina, uz treninge snage i izdržljivosti dođite do savršene forme!