Treneri

Damir Pekas

Profesor tjelesne i zdravstvene kulture. Diplomirao sam 2003. Na usmjerenju kondicijske pripreme sportaša.Trenutno sam student poslijediplomskog doktorskog studija modul vrhunski sport.

Cijeli život sam se bavio borilačkim sportovima, od toga najduže hrvanjem. Trenerskim poslom se bavim od 1999.

U želji da vježbačima približim napore koje hrvanje nosi sa sobom, a da izbjegne sve opasnosti od ozljeda koje natjecateljski sport ima, osmislio sam trening sistem Military drill.

Ivan Zubić

Sportom se bavim od malih nogu, točnije nogometom, skijanjem i fitnessom.

Završio sam višu trenersku  na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, smjer sportska rekreacija.

U Anatomskoj Centrali obavljam funkciju voditelja fitness centra te radim individualno sa sportašima i rekreativcima.

Kako mi je nogomet najveća strast, radim kao trener u NK Kustošiji.

Nastavljam se obrazovati u tom smjeru, te pohađam Nogometnu akademiju HNS-a i specijalistički studij nogometa na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Štefan Blažević

Petra, Valentina, Nikolina, Sabina i Ines

Jelena

Ja sam Jelena Kastaneti. Apsolventica sam Kineziološkog fakulteta, smjer: Kondicijska priprema sportaša. Sportom se bavim od 5. godine. Ples, biljar, powerlifting i hrvanje su sportovi u kojima sam se natjecala. Uz hrvačke borbe, ovdje sam da se s vama, rame uz rame, borim protiv viška kilograma, masnih naslaga i sličnog. Osim što mogu podići 250% svoje kilaže u deadliftu, mogu podići i vašu volju za treningom. Vidimo se na Body Toningu!

Vasily Kljusa

Karmen

Karmen Gazdek je od svoje 6. godine u sportu kroz 10 godina treniranja tenisa, odbojke i ritmike. Naknadno se počela baviti fitnesom i stekla iskustvo u raznim fitness te aerobic centrima.

2014. postaje certificirani fitness trener licenciran od MZOS (Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH) te vodeće fitness europske organizacije EHFA (European Health & Fitness Association) iz Belgije. Redovito ulaže te nadopunjuje svoje znanje i vještine na raznim seminarima iz fitnessa.

Trenira stletiku u HAAK Mladost te sudjeluje na raznim cestovnim te kros i trak utrkama.

Ljubitelj je treninga snage, izdržljivosti i eksplozivnosti.

 

Đeni

Nakon aktivnog treniranja ritmičko sportske gimnastike završava Kineziloški fakultet s usmjerenjem kineziterapije. Dugo radi kao trenerica iste i kao profesor tjelesne i zdravstvene kulture u osnovnoj školi.

Po završetku rada kao trenerica ritmičko sportske gimnastike educira se za pilates Body instruktoricu. Istovremeno radi kao trenerica fitness pilatesa i rehabilitacijskog pilatesa, dugi niz godina uz kontinuirano usavršavanje u stuci.

DanceFit5

link

Military Drill

link

Body Toning

link

Cardio Pilates

link

Total body workout

link

Pro Ski Up

link

Boks

link

After WORKout drill

link