Cardio Pilates

UTO, ČET
20h
300kn

Osnovne značajke cardio pilatesa su da se vježbe izvode i u stojećoj poziciji  i na tlu te na različitim cardio spravama, tako da utječemo i na aerobnu komponentu organizma (povećavajući srčanu frekvenciju, te se stoga utječe i na gubitak potkožnog masnog tkiva). To su naizmjenične vježbe snaženja i istezanja više zglobnih pokreta, što između ostalog znatno umanjuje bolove kod upale mišića nakon vježbanja.

Pilates metoda vježbanja namijenjena povezivanju uma i tijela, ispravljanju neuravnoteženosti mišića, poboljšanju držanju i toniziranju tijela, usklađujući vježbe s disanjem. Kretnje se izvode fluidno, uz nadzor i preciznost. Važnije je postizanje pravilnog oblika, nego izvođenje beskrajnih ponavljanja. Treba naglasiti da se kod takvog vježbanja mišićni volumen ne povećava već postaje elastičan, vretenast i gibak.

Ono po čemu se razlikujemo od drugih je usmjerenje na rehabilitacijski pilates s elemenatima fitnessa i CARDIO vježbanja u jednom treningu, što je vrlo motivirajuće za vježbanje jer isključuje monotonost treninga. Namijenjen je ljudima koji žele poboljšati neki aspekt vlastite tjelesne forme, potrebu da se utječe na pravilnu posturu te na otklanjanje bolova u bilo kojem djelu kralježnice. Vježbanje se provodi pod stručnim vodstvom kineziterapeuta i pilates body instruktora s iskustvom.

DanceFit5

link

Military Drill

link

Body Toning

link

Cardio Pilates

link

Total body workout

link

Pro Ski Up

link

Boks

link

Military Drill za početnike

link